Uw Gids op Lombok
Page 9
Wie ben ik
wat bied ik
Info Lombok
Page 5
Info Lombok
Excursies 2
Excursies 3
Foto pagina
Page 9
Slideshow
Tips
Vliegveld
Contact pagina
gastenboek pagina


Mijn naam is Abdul Mahid.


In een klein dorpje op Oost Lombok in de buurt van de stad Pancor ben ik geboren op 31 december 1979.

Ik heb twee lieve kinderen waar ik heel trots op ben.


Ik spreek vloeiend Nederlands. De Nederlandse taal heb ik van de Nederlandse gasten geleerd die ik tot nu toe heb mogen begeleiden.


Ik heb ervaring als excursieleider, gids en chauffeur, opgedaan bij een reisorganisatie waar ik voor werkte.


Meer en meer kwam er vraag naar excursies en begeleiding op maat. Omdat ik daarin een uitdaging zag ben ik zelfstandig begonnen en heb inmiddels ruime ervaring in de begeleiding van kleine groepjes. Ik bied excursies op maat en naar wens waarbij zeer veel mogelijk is.


Heb ik uw belangstelling gewekt en geeft u ook de voorkeur aan een individuele benadering neemt u dan contact met mij op via de telefoon of een e-mail.  Zie button op de contact pagina of hieronder.

Email aan Abdul

Ik heb er alles aan gedaan om U een zo goed mogelijk beeld te geven van Lombok als vakantie bestemming waarbij ik mij wel realiseer dat het helaas nooit helemaal compleet kan zijn. Er veranderen dagelijks vele zaken (ook op Lombok) en er zijn altijd vragen voor deze toch wel verre en bijzondere reis.

Stuur mij een e-mail of benader één van mijn contact personen in Holland en U krijgt altijd antwoord!

Referentie3

Referentie 2

Referentie 1

Ik sta nog niet in de gouden gids van Lombok, maar voor alle relevante informatie kunt U altijd mijn referenties in Holland benaderen.

  

De  contact personen voor Nederland en België kunnen desgewenst ook alle informatie aan U verstrekken over excursie's naar Bali. Zeer zeker de moeite waard zie bijvoorbeeld de website www.tika-excursie.com

Tip!